1 Viikon Dieetti – Nopea Laihdutus Viikossa

Tweet
1 viikon dieetti

1 viikon dieetti – Uusi englanninkielinen dieetti – Katso myös alennuskoodi.

Uusin Amerikkalainen dieetti vuonna 2019 on 1 viikon dieetti eli 1 Week Diet. Sen on kehittänyt amerikkalainen painonpudotus ja ravitsemusterapeutti Brian Flatt. Hänen aikaisempia laihdutustuotteitaan ovat myös esim. 2 Week Diet ja 3 Week Diet ohjelmat.

Yhden viikon dieetti eli 1 Week Diet on englanninkielinen digitaalinen laihdutustuote, jonka kuka vain voi ostaa ja ladata netissä, joten jos osaat englantia, niin voit aloittaa dieetin seuraamisen todella nopeasti.

Nopea Laihdutus Viikossa

Täydellinen 1 viikon ruokavaliojärjestelmä sisältää 4 englannin kielistä käsikirjaa:

  • Launch Handbook – joka selittää 1 viikon dieetin perusteet yksinkertaisesti. Laihduttaja saa yksinkertaisen, helposti seurattavan ruokavalio suunnitelman, jossa kerrotaan mitä ravintoaineita hän tarvitsee, jotta hän voi tehostaa rasvanpolttoa , nopeuttaa aineenvaihduntaansa ja lisätä energisyyttä.
  • Fat Burning Guide – Rasvanpoltto Opas, joka opastaa laihduttajaa räätälöimään omalle keholleen sopivan painonpudotussuunnitelman. Laihduttajaa opastetaan ruokailussa, eli mitä, miten ja milloin syödä joka päivä. Tämä opas lupaa poistaa arvailun siitä mitä ja milloin voi syödä. Siis epämääräisyyden, joka usein liittyy muihin dieetteihin.
  • Progress-työkirja (liikunta ja edistymis-työkirja). Tässä osassa käsitellään sitä, kuinka kohtalainen määrä liikuntaa on enemmän kuin riittävä määrä, kun halutaan polttaa rasvaa. Näiden liikuntaharjoitusten avulla laihduttaja saa uskomattomia tuloksia käyttäen vain 20 minuuttia päivässä 3-4 päivänä viikossa.
  • Painonpudotuksen motivaattori käsikirja – joka mahdollistaa uskomattomat laihdutus-tulokset kehittämällä oikeaa ajattelutapaa, jolloin laihduttaja pysyy motivoituneena tavoitteisiinsa. Motivaation ja tahdonvoiman harjoittelu on avain voittavaan ajattelutapaan.

Yhdessä nämä käsikirjat muodostavat täydellisen, helposti seurattavan järjestelmän, joka tuottaa todellista laihtumista.

1 week diet

Englanninkielinen Dieettisuunnitelma

1 Week Diet on siis englannin kielinen digitaalisesti ladattava dieetti ja ruokavaliosuunnitelma, jonka voi ostaa ja ladata netissä. Tarvitset tietysti sähköposti osoitteen, johon tuoteen latauslinkki voidaan toimittaa.
Sen hinta on noin 44 euroa ja käyttämällä ALENNUS-kuponkia SAVE20 hinnaksi jää noin 35 euroa.

Jos haluat ostaa ja kokeilla, niin Klikkaa Tästä!

Vinkki – älä pidä “ostoskori”sivulla kiirettä, niin voit ehkä saada jopa lisäalennuksen!

“ClickBank will allow for the return or replacement of any product within 60 days from the date of purchase.” Ainakin aikaisemmin tämä on toiminut moitteetta. Saat ostosta kuitin sähköpostiin ja siinä on linkki palautukseen, mikäli et ole tyytyväinen.

 

Why do it work?
“Because it fixes the misinformation spread by the media, overturning the conventional wisdom of ‘Eat less, exercise more.’ These mantras are what turn diets into a torturous grind and cause people to gain back their unwanted pounds again. This program makes the diet fun. The other key is its simplicity. An overcomplicated diet will inherently demotivate its users, and they will never lose weight. Or if they do, they can’t keep it off. I’m a firm believer that with something as difficult as weight loss, enjoying success right off the bat can provide just the encouragement necessary for a person to commit long-term to healthy life decisions.” – Brian Flatt

Tagit:,