BodyTite Lämpörasvaimu

BodyTite Lämpörasvaimu

Uusinta uutta laihdutusrintamalla on BodyTite lämpörasvaimu. Se on rasvaimumenetelmä, jossa ei käytetä veistä. Ihonalainen rasva sulatetaan lämmön avulla ja imetään pois. Lisäksi menetelmän sanotaan tehostavan kollageenin tuotantoa ja  kiinteyttävän ihoa, jolloin iho kiinteytyy käsittelyn jälkeen nopeammin, eikä jää veltoksi. Menetelmä sopii myös kasvokirurgiaan. Menetelmästä tulee varmasti suositumpi kuin veitsikirurgiasta, joskaan tämäkään hoito ei ole mitään kovin kaunista katseltavaa.

Tässä animaatiovideo, joka näyttää tarkasti, kuinka lämpörasvaimu tapahtuu.


 

BodyTite on uusi veitsetön menetelmä, joka kiristää ihoa lämmön avulla ja poistaa samalla hoitokerralla rasvan. Menetelmää voidaan käyttää myös kasvojen alueelle. Hoito voidaan tehdä polikliinisesti paikallispuudutuksessa, sanoo lääkäri Piotr Sikorski Helsingin City-Klinikalta.

Pitkään lääkärinä toiminut Sikorski tietää, että uusi menetelmä on mullistava kauneuskirurgian saralla. Hän kertoo, että BodyTite-käsittely vaikuttaa neljällä tavalla: se sulattaa rasvan juoksevaksi, imee rasvan pois, vetää kudossäikeet yhteen lämmön avulla ja stimuloi kollageenintuotantoa. Näin ihosta tulee tiukempi. Kliinisissä tutkimuksissa on havaittu ihon kiristyneen keskimäärin 31 prosenttia 12 kuukauden jälkeen.

Aiemmin rasva poistettiin kehosta tyypillisesti viiltohaavan kautta imemällä. Perinteisessä rasvaimussa hoidetun alueen iho jäi usein veltoksi rasvan poistamisesta huolimatta, Uudessa lämmön avulla tehtävässä rasvanpoistomenetelmässä ei ole tätä huolta.

Seitsemän kysymystä lääkärille lämmön avulla tapahtuvasta rasvanpoistomenetelmästä

1. Milloin BodyTite-menetelmää käytetään?

Kun ongelma-alueiden, kuten kaulan, olkavarsien, rintakehälinjan tai sisäreisien ihoa halutaan kiristää ja muokata.


2. Kuinka pitkään toipuminen kestää?

Toipumisaika riippuu yksilöstä ja hoidetusta alueesta, mutta tavallisesti toipumiseen menee 1–3 päivää.

3.Koska tuloksia alkaa näkyä?

Ihon kiristymisen huomaa heti. Elastiinin ja kollageenin muodostumisessa kestää kuitenkin kauemmin, ja kiristyminen etenee vähitellen. Lopullinen tulos saavutetaan noin 4–5 kuukauden kuluttua.

4. Auttaako se myös selluliittiin?

CelluTite on erityisesti selluliittia varten kehitetty applikaattori. Sen avulla lämpö jakautuu tasaisesti uloimpaan rasvakerrokseen. Rasvasolut laajenevat ja rasva sulaa niin, että se voidaan imeä pois välittömästi. Syviä kuoppia voidaan tasoittaa applikaattoriin integroidulla leikkurilla. Se katkoo sidekudosseinämiä ja tasoittaa näin ihon pintaa.

5. Kuinka pysyviä tulokset ovat? 

Rasvasolujen poistaminen on pysyvää. Luonnollista ikääntymistä sekä säikeiden ja sidekudosseinämien veltostumista ei kuitenkaan voida estää, ja jäljellä olevien rasvasolujen koko voi kasvaa. Tulosten pysyvyys riippuu henkilöstä ja pitkälti elämäntavoista.

6. Voidaanko menetelmää käyttää kasvoihin?

Kyllä, Euroopassa käyttöön on jo vakiintunut uusi mini-invasiivinen kasvojenkohotusmenetelmä nimeltä FaceTite. Kaulan ja leuan käsittelyyn on myös olemassa erikoisapplikaattori, jonka nimi on NeckTite.

7. Voidaanko sillä korjata aiempaa rasvaimua?

Kyllä, koska lämpövaikutus kiristää ihoa myös silloin, kun perinteisen rasvaimun jälkeen jäljellä on hyvin vähän rasvaa. Hoidon tavoitteena on tuolloin imeä rasvaa hyvin vähän ja kiristää ihoa mahdollisimman paljon.

www.cityklinikka.fi

 

BodyTite rasvaimu ei tietystikkään ole mikään halpa laihdutuskeino, sillä yksikin hoitokerta maksaa jo yli 1000 euroa ja useampi hoitokerta voi kohottaa kustannukset useampaan tuhanteen euroon. Suhteellisen nopea keino se tietysti on!

 

---