Isodieetti keittokirjan kansikuva.

Isodieetti – 8 Viikon Dieetti

 

Mikä on isodieetti?

 

Isodieetti keittokirjan kansikuva.

Isodieetti keittokirja - kuvan lähde Bookplus

  • Isodieetti on ruokavalio, joka auttaa laihduttamaan. Isodieetti on itseasiassa kirja, jonka ovat kirjoittaneet ruotsalaiset Fredrik Paulún, Kristina Andersson Martin Brunnberg.

 

  • Isodieetti on kahdeksan viikon mittainen painonpudotusohjelma, jossa tarkoituksena on pysyä kylläisenä, mutta samalla laihtua kilo viikossa.

 

  • Dieetin nimi tulee siitä, että kaikkia pääravintoaineita pyritään syömään yhtä suurina osuuksina. Tässä tapauksessa sana iso on kreikkaa ja se on suomeksi sama/yhtäläinen, siis sama osuus kaikkia pääravintoaineita.

Täydelliset ohjeet tähän dieettiin löytyvät siis kirjasta. 

Isodieeti keittokirja

Isodieetti on tehokas ja tasapainoinen kahdeksan viikon ohjelma, jossa laihdutaan kilo viikossa nälkää tuntematta.Keittokirja esittelee 60 isodieetin mukaista ruokaohjetta: aamiaisia, lounaita, välipaloja ja päivällisiä. Tavallisista ja tuoreista raaka-aineista valmistetut helppotekoiset ruoat lisäävät koko perheen hyvinvointia ja tuovat kevyen olon. Mukana on vaativampia ruokia päivällisvieraille ja yksinkertaisempaa syötävää arkiseen ateriointiin.Isodieetti – Laihdu kilo viikossa (2010) esitteli Ruotsin eturivin ravitsemustieteilijöiden kehittämän isodieetin, joka hyödyntää tieteen tarjoamia, tehokkaita keinoja pysyvään laihtumiseen ihmedieettien tilalle.

– Bookplus

Isodieetti kirjan voi ostaa esim. BookPlus kirjakaupasta.

 

Isodieetti keittokirja ei ole pelkästään keittokirja, vaan siinä on isodieetin ohjeet, ruokaohjeita ja myös liikuntaohjeita, jotka tukevat painonpudotusta ja laihdutusta.

 

Mikäli olet ostanut isodieetti kirjan, niin kerro mitä mieltä olit siitä? – kommentoi.

 

 

---

1 Kommentti

  1. Mirva