Kananmunia

Karppaus Kokemuksia – Yksi Hyvä

Kananmunia

Kananmunat kuuluvat monen karppausruokavalioon - Kuva:Morguefile

 

Karppaaminen on tällä hetkellä suosittua, voisi sanoa jopa muotia! Karppaaminen tulee eteen monessa paikassa ja monessa yhteydessä. Siispä monet miettivät varmasti myös pitäisikö alkaa karppaamaan?

 

Ennenkuin aloittaa karppaamisen ja tottakai myös karppauksen aikana on tietysti kiva lukea muiden karppaus kokemuksia. Muiden karppaus kokemukset (varsinkin positiiviset) voivat olla hyvä sytyke karppauksen aloittamiseen ja tietysti myös vakituiset karppaajat lukevat mielellään myös muiden kokemuksia.


Löysin yhden hyvän (karppaus kokemuksia) tarinan Annan blogista Suomimamma Sisiliassa.


 

 

Annan Karppaus Kokemuksia

“En tunne olevani dieetillä, syön herkkuruokia enkä riudu tuskissani. Nälkää ei tällä ruokavaliolla kärsitä. Karppauksessa on olemassa vielä jaottelut tiukkuuden mukaan, ala-ja yläkarpit, ja ne lepsuimmat hyväkarpit. Minä kuulun näihin rentoihin. Joka viikko on yksi ihan luvallinen Repsahdus, vaikkapa pizza tai kourallinen karkkia,  viimeksi Burgerkingin suklaadonitsi.  En laske kaloreita enkä grammoja, syön juuri sen verran kuin hyvältä tuntuu. Syön ja juon ruokia  jotka sisältävät hiilihydraatteja kuten piimää tai vaikkapa nakkeja, mutta silmäisen aina ensin ravintotaulukkoa. Nollalinjalle en lähde mutta ruuat jotka sisältävät melkein yksiomaan hiilihydraatteja jäävät minulta hyllyyn. “

Ylläoleva on lainaus Annan jutusta – Lue Annan karppausjuttu klikkaa tästä.

 

Annalla on siis hyviä kokemuksia karppaamisesta.

 

Jos tiedät hyviä paikkoja, joista voi löytää karppaus kokemuksia (tai haluat jakaa omia kokemuksia), niin kerro niistä ja kommentoi !

 

---

2 Kommenttia

  1. Tino
    • admin