Lihaa

Karppaus Tutkimus: Karppaamisen Suosio Ei Ole Hiipumassa

Karppaaminen on ollut suosittua jo useampia vuosia ja suosio näyttää edelleen jatkuvan, mikäli uskomme hiljattain tehtyyn karppaus tutkimukseen.

Karppaamisen suosiohan on jo näkynyt mm. voin kulutuksen kasvussa ja myös esimerkiksi erilaisten karppaustuotteiden tarjonnan lisääntymisenä kaupoissa.


Lihaa

Onkohan lihan kulutus noussut karppausbuumin myötä?

Markkinointitutkimustoimisto Consumer Compassin tekemä karppaus tutkimus kertoo, että punaisen lihan kulutusta aiotaan yhä lisätä.
Monet tutkimuskyselyyn osallistuneet katsoivat myös syövänsä liikaa nopeita hiilihydraatteja. Katso tutkimuksen tietoja täältä:  Hesari – karppaaminen


Tästä jutusta ja tutkimuksesta voisi päätellä, että karppaaminen käsitteenä on  tullut yhä tutummaksi Suomalaisille. Se ei toisaalta ole mikään ihme, sillä
karppaamisesta on ollut niin paljon lehtiartikkeleita ja muita juttuja mediassa.

Varmaankin myös kavereiden ja tuttujen kertomukset ja kokemukset ovat lisänneet tietoa karppaamisesta ja sen vaikutuksista.

Syytä on kuitenkin tiedostaa, että karppaaminen ei ole pelkästään lihansyöntiä, vaan nykyaikaisessa karppaamisessa syödään paljon myös kasviksia ja pyritään välttämään nopeasti imeytyvien hiilihydraattien käyttöä (esim. sokeri ja vaaleat leivät).

Katso esim. video, jossa Tohtori Tolonen kertoo karppaamisesta.

 

 

---