Liposinol – Hyvä Tuote Painonhallintaan ja Laihdutukseen

Päivitys – Liposinol tuotetta ei ole tarjolla verkkokaupoissa, ilmeisesti tuote on poistunut markkinoilta, sillä monenlaisia uusia “rasvasieppari” valmisteita on tullut viime aikoina markkinoille.

Jos olet kiinnostunut rasvansitoja tuotteista, niin esimerkiksi XL-S Medical Rasvansitoja voisi olla vaihtoehtoinen tuote. Sitä voi tilata netistä Apteekkituotteet.fi sivuilta <-klikkaa ja katso lisätietoja.

“XL-S Medical Rasvansitoja vähentää ruokavalioon sisältyvistä rasvoista elimistöön imeytyvän energian määrää. XL-S Medical Rasvansitoja sopii käytettäväksi ylipainon hoitoon, lihomisen ehkäisyyn ja yleiseen painonhallintaan. Yhdistettynä tasapainoiseen ruokavalioon ja säännölliseen liikuntaan valmiste tukee tehokkaasti painonhallintaa. Tuote on CE-merkitty terveydenhuollon tarvike.”

 

Liposinol on tuote, joka auttaa vähentämään päivittäistä kalorien saantia, koska se sitoo jopa 28 % ravinnon sisältämästä rasvasta. Lisäksi se pienentää ruokahalua ja näläntunnetta, sekä pienentää myös veren kolestroliarvoja.

Liposinol tabletit - kuva valmistajan sivuilta

  • Valmiste on patentoitu ja sisältää luonnollisia kasvikuituja, joten se sopii myös kasvissyöjille.
  • Valmiste sopii hyvin painonnousun ehkäisemiseen ja tietysti myös laihduttamiseen.
  • Raskaana olevien, imettävien, reseptilääkkeitä käyttävien tai niiden, joiden painoindeksi on alhainen (alle 18,5) tulisi kuitenkin keskustella lääkärin kanssa ennenkuin aloittaa liposinolin käytön.
  • Valmistetta ei myöskään suositella alle 12 vuotiaille.

Valmisteen hyviä puolia on myös se, että sen pitäisi olla melko yleisesti saatavilla (ainakin isoimmista) apteekeista ja sitä voi ostaa vaikka kokeeksi , ilman isompia sitoumuksia.

 

 

Valitettavasti suomenkielistä videota ei löytynyt, joten ruotsinkieltäkin on vaihteeksi hauska kuunnella =).

 

Liposinol tabletti tai tabletit otetaan ruokailun jälkeen ja määrä riippuu laihdutus tavoitteesta ja ruuan rasvaisuudesta. Tarkemmat ohjeet löytyvät tuotepakkauksesta tai vaikka valmistajan sivuilta, joihin löydät linkin tältäkin sivulta – (katso lisää faktatietoja kohdasta).

“Liposinol™ sisältää patentoitua luonnollista kasvikuituyhdistelmää, jolla on korkea rasvansitomiskyky ja joka auttaa kontrolloimaan ravinnosta saatavaa rasvaa.

Liposinol™ on lisensioitu lääkinnällinen apuväline (MDD93/43/EEC) painonhallintaan ja lihavuuden hoitoon.


Liposinol™ on kliinisesti tutkittu rasvansitoja, joka sitoo jopa 28% ravinnon rasvoista. Liposinol™ auttaa ehkäisemään ravintorasvojen imeytymistä ja vähentää siten kalorisaantia. Rasvat ovat kaloripitoisimpia ravintoaineita ja tiivistettyä energiaa, joten mitä vähemmän rasva imeytyy, sitä vähemmän saat kaloreita.

Kun otat Liposinol™’in osaksi painonhallintaasi, se auttaa vähentämään ravinnosta saamaasi rasvaa. Tällöin elimistösi alkaa kuluttaa kehoosi varastoitunutta rasvaa energiantarpeeseen, mikä auttaa painonpudotuksessa.”

“Liposinol™’in rasvaa sitovat ominaisuudet on saavutettu täysin mekaanisella/fyysisellä tasolla, ei lääketieteellisellä, immunologisella tai aineenvaihdunnallisella tavalla. Liposinol™ on Saksassa sertifioitu, CE – merkitty tuote. InQpharm Europe Limited – valmistajan laadunhallintajärjestelmä on valvottu, ja se on saanut ISO9001:2000 sekä ISO13485:2003 – sertifioinnit.

Katso lisää faktatietoja – http://www.liposinol.com/fi/liposinol-weight-lossA06-afi.htm

 

 

Liposinol laihdutusvalmiste yhdistettynä liikuntaan ja vähäkaloriseen ruokavalioon on siis melkoisen varma tie laihtumiseen, lisäksi sillä ei ilmoiteta olevan sivuvaikutuksia.

 

 

 

 

Hakusanat: