Kilo viikossa

Miten Laihtua Kilo Viikossa?

Kilo viikossa

Jos voisit laihduttaa vaikka vain yhden kilon viikossa, niin laihtuisit jopa 4 kiloa kuukaudessa ja se kuulostaa jo melko isolta määrältä.


Jos saisit vain yhden kilon viikossa pois, niin mitä se merkitsisi?  Tässä pieniä laskelmia. 4 viikkoa eli yksi kuukausi, 4 kiloa pois tai 5 viikkoa, 5 kiloa pois, tai hieman pitempään  vaikka 12 viikkoa eli 3 kuukautta, niin silloin kilo pois viikossa tarkoittaisi 12 kiloa pois 3 kk aikana.

 

 

 

Ravitsemusterapeutti Päivi Sertti on pohtinut asiaa ja kirjoittanut asiasta…

“Piilokalorit tuovat salakavalasti ylimääräisiä kaloreita ja vaikeuttavat painohallintaa. Kylläisyyden tunteeseen vaikuttaa ruoan määrä, ei energiamäärä. Grammoissa mitattuna jokainen syö jokseenkin saman verran joka päivä. Energiansaanti siis pienenee, kun löytää jokapäiväisistä valinnoista turhat energiapurot – ja nauttii jatkossakin itselle sopivan määrän ruokaa.

Katso täältä lisätiedot ja päiväohjeet:  http://www.huippukuntoon.fi/paino/karsi-turhat-energiapurot


 

Lisäksi sivuilta löytyy päivän ruokalista, miten voi karsia kaloreita aamupalalla, lounaalla, välipalalla, päivällisellä ja illalla. Kyseisten ohjeiden avulla voi siis karsia päivän energian saannistaan jopa 1000 kilokaloria ja jos päivittäin karsii näin paljon, niin se merkitsee, että viikossa voi laihtua kilon.

Laihtuminen riippuu tietysti monesta asiasta, mutta pieniä muutoksia ruokavalioon ja elämäntapoihin on ehkäpä helpompaa noudattaa kuin suuria muutoksia.

Onko mahdollista laihtua kilo viikossa?

Puhetta ja teorioita, mutta missä ovat todisteet?

Iina teki muutoksia elämäntapoihinsa ja on nyt noin 8 kuukauden aikana laihduttanut noin 30 kiloa. 8 x4 viikkoa on 32 viikko, eli siis noin kilon viikossa…

“Päätin aloittaa laihdutuksen jättämällä kaikki herkut pois ja laskemalla kaloreita. Alussa söin noin 1200 kaloria päivässä ja ensimmäisen kuukauden aikana painoa lähtikin pois lähes 10 kiloa. Tunsin kuitenkin oloni hieman voimattomaksi, koska söin niin vähän ja työni oli fyysisesti hyvin raskasta. Päätin lisätä kalorien määrää, joten aloin syömään noin 1500- 1600 kaloria päivässä. Sen jälkeen paino on pudonnut tasaisesti ja olen tähän mennessä laihtunut yhteensä 30 kiloa.

Katso koko artikkeli: http://portti.iltalehti.fi/laihdutus/201210080134357_lh.shtml ”

 

Johtopäätös: Kilo viikossa on mahdollista, kun teet pieniä muutoksia elämäntapoihisi.

 

 

 

 

---

3 Kommenttia

  1. Tietoa
    • admin
  2. Raaka dietti