terveellinen tammikuu haaste

Terveellinen Tammikuu Haaste

terveellinen tammikuu haaste

Uuden vuoden alku on oivallinen ajankohta aloittaa uusi vuosi kevyemmin.


Terveellinen Tammikuu 2018 Haaste?

Terveellinen tammikuu on Method Makian online-haaste, joka haastaa sinut aloittamaan uuden vuoden karistamalla lisäkilot turvallisesti ruokavaliomuutoksen avulla.

Palvelu antaa sinulle monipuoliset Method Makian -liikunta ohjeet ja ruokavalio-ohjeet, jotka on suunniteltu niin, että painonpudotus onnistuu helposti ilman näläntunnetta.

Ravinto-ohjelmassa syöt sopivasti proteiinia, karsitusti hiilihydraatteja, paljon vihanneksia ja aitoja hyviä rasvoja. Palvelusta saat kaikki ohjeet syömiseen. Saat yli 150 valmista herkullista reseptiä, jotka sopivat painonpudotukseen sekä monipuoliset seurantatyökalut, joiden avulla seuraat onnistumistasi.


  • Ravinto-ohjelma auttaa sinua pudottamaan painoasi, parantamaan kolestroliarvojasi ja se auttaa sinua myös
    lisäämään energisyyttäsi. Ravinto-ohjelma painottuu rasvanpolttoon ja se ei ole vähäkalorinen.

Treeniohjelma on luotu siten, että voit tehdä sen vaikkapa kotona omaa kehonpainoasi hyväksi käyttäen. Harjoitukset kehittävät kehosi liikkuvuutta, kehonhallintaa ja kuntoa.

  • Palvelusta löydät esim. 120 erilaista lisäjumppa ohjetta.

Tuhansien käyttäjäkokemusten sekä vuosien kehityksen tuloksena tästä ruokavaliosta on tullut erittäin tehokas ja onnistumistulokset ovat olleet hyviä, joten sinäkin voit onnistua!

  • Palvelussa on myös kahden viikon rahat takaisin takuu, mikäli et ohjeita seuraamalla ole edistynyt tavoitteessasi.

Osallistu terveellinen tammikuu haasteeseen ja jätä huonot ruokailutottumukset ja elämäntavat jälkeesi! Jos varaat paikkasi nyt jo joulukuun puolella, niin saat tunnukset palveluun ja voit aloittaa haasteen heti tammikuun alussa 2.1.2018, jolloin ruokavaliopalvelu avautuu kokonaisuudessaan.

Vuosi sitten (Tammikuu 2017) haasteeseen osallistuneiden yhteispudotus oli kuukaudessa lähes 2000 kiloa.

Haasteen avulla laihdut ilman näläntunnetta, sillä ruokavaliossa otetaan huomioon riittävä puhtaan ja energiapitoisen ruoan saanti.

Haaste on kuukauden pituinen, ja sen avulla voit saada nopean startin painonpudotukselle ja paremmille elämäntavoille.

Terveelinen Tammikuu haaste on ollut netissä toteutettava kurssi ja neuvonta kokonaisuus, jota on toteuttanut Method Makia

---