Vihreä Kahvi Kapselit Laihduttamiseen

Erilaiset vihreä kahvi laihdutusvalmisteet ovat olleet suosittuja amerikassa jo jonkin aikaa ja sielläpäin erilaisia vihreä kahvi laihdutustuotteita onkin jo melkoinen määrä.

Suosio perustuu vuonna 2012 julkaistuun tutkimukseen, jonka teki U.S. National Library of Medicine. Tutkimuksen julkaisemisen jälkeen erilaiset vihreä kahvipapu-uute kapselit ja valmisteet ovat olleet USA:n myydyimpiä painonhallintavalmisteita.

vihreä kahvi

Oikeasti vihreä kahvi on paahtamatonta kahvia, eikä se ole yhtä tumman vihreää kuin kuvassa, jossa raakakahvin vihreää väriä on korostettu.

 

Onko vihreäkahvi laihdutus varteenotettava laihdutusmenetelmä ja mihin niiden mahdollinen teho perustuu?

– Vihreistä kahvipavuista valmistettujen laihdutustuotteiden teho perustuu aineeseen nimältä klorogeenihappo. Vihreät kahvipavut siis sisältävät ks. ainetta. Klorogeenihappo tehostaa aineenvaihduntaa ja pienentää elimistön glukoosin tuotantoa.

  • – Vihreän kahvi sisältämien aineiden johdosta myös rasvan imeytyminen elimistöön vähenee ja rasvan palaminen tehostuu. Myös nälän tunne vähenee, koska vihreä kahvipapu-uute pienentää sokerien imeytymistä.

– Vihreä kahvi kapselit sisältävät yleensä vihreästä paahtamattomasta kahvista tehtyä vihreää kahvi-uutetta ja joissakin valmisteissa voi olla myös esim. guaranaa tai muitakin  laihdutusta tehostavia luonnonmukaisia ainesosia.

  • – Tämänkin laihdutusvalmisteen teho perustuu siis rasvan imeytymisen vähenemiseen, rasvan palamisen tehostumiseen ja näläntunteen vähenemiseen. Samanlaisiin vaikutuksiin perustuu myös muutamat muutkin laihdutusvalmisteet (esim. rasvasiepparit).

– Joissakin vihreä kahvi tuotteiden mainoksissa sanotaan myös niiden laihduttavan ilman mitään muuta laihdutusta. Todennäköisesti paremman ja nopeamman laihdutustuloksen saat kuitenkin, kun yhdistät siihen myös liikunnan ja vähennät myös kaloreita, joita saat ruuastasi (liikunta ja vähäkalorinen dieetti).

 

Vihreän kahvin sisältämää klorogeenihappoa on myös monissa muissakin kasveissa, kuten allaolevassa englanninkielisessä videossa mainitaan. Videosta näet myös, että USA:ssa erilaisia vihreästä kahvista valmistettuja laihdutustuotteita on todella paljon.

 

 

Mistä voit ostaa vihreä kahvi kapselit edullisesti?

Ilmaistarjouksien sijaan hyvä paikka tilata vihreäkahvi laihdutustuotteita on esim. Luontaispörssin verkkokauppa. Saat tuotteet edullisesti, etkä sitoudu kestotilaukseen.

Hyviä tuotteita ovat esim.

Coffee Slender jauhe  tai  Puhdas+ Caps Vihreä kahvipapu-uute kapselit, joiden hinta on edullinen ja lisäksi Puhdas+ tuotteet on valmistettu suomessa.

Niitä voit tilata ainakin Hyvinvoinnin.fi verkkokaupasta, josta löydät myös muita vihreäkahvi-tuotteita, etkä sitoudu jatkotilauksiin.

Tai tilaa vihreäkahvi kapselit seitsemäksi kuukaudeksi kerrallaan. Ensin 1 kk kokeilua  eurolla ja sitten 2 x 3 kk vihreät kapselit. Klikkaa tästä ja katso tarjous