Vihreä Kahvi Kapselit Laihduttamiseen

Erilaiset vihreä kahvi laihdutusvalmisteet ovat olleet suosittuja amerikassa jo jonkin aikaa ja sielläpäin erilaisia vihreä kahvi laihdutustuotteita onkin jo melkoinen määrä.

Suosio perustuu vuonna 2012 julkaistuun tutkimukseen, jonka teki U.S. National Library of Medicine. Tutkimuksen julkaisemisen jälkeen erilaiset vihreä kahvipapu-uute kapselit ja valmisteet ovat olleet USA:n myydyimpiä painonhallintavalmisteita.

vihreä kahvi

Oikeasti vihreä kahvi on paahtamatonta kahvia, eikä se ole yhtä tumman vihreää kuin kuvassa, jossa raakakahvin vihreää väriä on korostettu.

 

Onko vihreäkahvi laihdutus varteenotettava laihdutusmenetelmä ja mihin niiden mahdollinen teho perustuu?

– Vihreistä kahvipavuista valmistettujen laihdutustuotteiden teho perustuu aineeseen nimältä klorogeenihappo. Vihreät kahvipavut siis sisältävät ks. ainetta. Klorogeenihappo tehostaa aineenvaihduntaa ja pienentää elimistön glukoosin tuotantoa.

  • – Vihreän kahvi sisältämien aineiden johdosta myös rasvan imeytyminen elimistöön vähenee ja rasvan palaminen tehostuu. Myös nälän tunne vähenee, koska vihreä kahvipapu-uute pienentää sokerien imeytymistä.

– Vihreä kahvi kapselit sisältävät yleensä vihreästä paahtamattomasta kahvista tehtyä vihreää kahvi-uutetta ja joissakin valmisteissa voi olla myös esim. guaranaa tai muitakin  laihdutusta tehostavia luonnonmukaisia ainesosia.

  • – Tämänkin laihdutusvalmisteen teho perustuu siis rasvan imeytymisen vähenemiseen, rasvan palamisen tehostumiseen ja näläntunteen vähenemiseen. Samanlaisiin vaikutuksiin perustuu myös muutamat muutkin laihdutusvalmisteet (esim. rasvasiepparit).

– Joissakin vihreä kahvi tuotteiden mainoksissa sanotaan myös niiden laihduttavan ilman mitään muuta laihdutusta. Todennäköisesti paremman ja nopeamman laihdutustuloksen saat kuitenkin, kun yhdistät siihen myös liikunnan ja vähennät myös kaloreita, joita saat ruuastasi (liikunta ja vähäkalorinen dieetti).

 

Vihreän kahvin sisältämää klorogeenihappoa on myös monissa muissakin kasveissa, kuten allaolevassa englanninkielisessä videossa mainitaan. Videosta näet myös, että USA:ssa erilaisia vihreästä kahvista valmistettuja laihdutustuotteita on todella paljon.

 

 

Mistä voit ostaa vihreä kahvi kapselit edullisesti?

Ilmaistarjouksien sijaan hyvä paikka tilata vihreäkahvi laihdutustuotteita on esim. Hyvinvoinnin verkkokauppa. Saat tuotteet edullisesti, etkä sitoudu kestotilaukseen.

Hyviä tuotteita ovat esim.

Coffee Slender jauhe  tai  Puhdas+ Caps Vihreä kahvipapu-uute kapselit, joiden hinta on edullinen ja lisäksi Puhdas+ tuotteet on valmistettu suomessa.

Niitä voit tilata ainakin Hyvinvoinnin.fi verkkokaupasta (vihreäkahvi tuotteet), josta löydät myös muita vihreäkahvi-tuotteita,

  • parasta on tietysti, ettet sitoudu jatkotilauksiin.
  • jos ostat esimerkiksi Puhdas+ Caps Vihreä kahvipapu-uute kampanjapakkauksen 150+40 kapselia, niin tässä on kapseleita hieman yli 3 kuukaudeksi hintaan
    noin 40 euroa + toimituskulut – päiväannos 2 tablettia (400mg/vrk).

2. vaihtoehto 7 kuukautta rasvanpolttoa?
TARJOUS: Asiakas saa ensimmäisen kuukauden 1 eurolla ja tilaajalahjaksi aktiivisuusmittarin (lahjan arvo 29,90€) + mahdollisuuden ostaa Aloe Vera Detox Formula tuotteen tarjoushintaan. Mikäli tilausta ei peruta saan seuraavat kuukaudet erikoishintaan 39,90 kk + toimituskulut 4,90e. Tilauksen kokonaishinnaksi tulee 249,20 euroa.
Klikkaa tästä ja katso tarjous

Tämän tarjouksen vihreä kahvipapu-uute on 100%, lisäaineeton luonnontuote, joka tutkitusti auttaa pudottamaan sekä hallitsemaan painoa. Vihreä kahvipapu-uute on myös turvallisesti Suomessa valmistettu ja ainoana valmisteena sisältää 100 % D-vitamiinia päivän saantisuosituksesta. (Yksi kapseli sis. 1000 mg vihreäkahvipapu uutetta?)

—-

Viisi väitettä, miten vihreäkahvi laihdutustuotteet vaikuttavat:

1) Tuhoaa rasvaa – nopea tapa pudottaa painoa
2) Tasapainottaa verensokeria
3) Tehostaa rasvan aineenvaihduntaa elimistössä
4) Vähentää rasvan kertymistä elimistöön
5) Kuluttaa kaloreita ja antaa energiaa

Tutkimuksia ja lähteitä : Lihavuudesta – Duodecim, 28.1.2013. Lihavuus ja Liikapaino, WHO: Obesity and overweight. Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity Journal. Vinson, Burnham, and Nagendran, Diabetes Metab Syndr Obes. 2012; 5: 21–27. OECD Health 2006. Katherine M. Flegal, PhD; Brian K. Kit, MD; Heather Orpana, PhD; Barry I. Graubard, PhD: Association of All-Cause Mortality With Overweight and Obesity Using Standard Body Mass Index Categories: A Systematic Review and Meta-analysis 2.1.2013. Journal of the American Medical Association. Lihavuus 28.1.2013. Terveyskirjasto. Nutrition & Diet for Healthy Lifestyles in EuropeEuropean Commission, Health & Consumer Protection.